Hlavní obsah

Leoš Mareš hrál Českou pokerovou tour

Minulý týden patřily prostory pražského Card Casina červnovému pokračování nejprestižnější domácí pokerové série České Pokerové Tour. ČPT jako obvykle otevřel turnaj High Roller, tedy turnaj s buy-inem ve výši 25.000 Kč. V silném poli 18 přihlášených hráčů se nejlépe dařilo Michalu Gáborovi, který si za prvenství připsal částku ve výši 225.000 Kč. Dále se na placené pozice probojovali Lukáš Němec a Ladislav Míka.

Foto: gettyimages.com

Letošní ročník naší nejslavnější pokerové série je právě v půlce. Leoš Mareš pracuje na zlepšení své hry. Vyhraje finálový freeroll? ...

Článek

Hlavní turnaj s milionovou garancí celkových výher přilákal do hry 184 hráčů, kteří při startovném 7.500+400 Kč vytvořili prizepool celkových výher ve výši 1.283.400 Kč. Dvoudenní karetní souboj ovládl Ondřej Vlašanek, který si za první místo odnesl 286.000 Kč. Druhé místo obsadil Ladislav Míka, za které inkasoval 200.000 Kč. Míkovi se v červnovém klání ČPT mimořádně dařilo, zabodoval i v úterním High Rolleru. Třetí příčka patří Kamilu Vraspírovi, jenž si vybojoval díky předem dohodnutému dealu 242.000 Kč. Podrobné reporty z průběhu turnajů ČPT přináší pokerový portál Pokerzive.cz a záznam z finálového stolu bude tradičně v programu televize ČT4.

Poslední událostí turnajové série byl čtvrteční Side Event, který si za startovné ve výši 1.000+200 Kč spolu s dalšími 108 přihlášenými hráči zahrál i Leoš Mareš. Známý moderátor je u pokerových stolů k vidění stále častěji, což se pozitivně odrazuje na jeho hře. Také volba vedlejšího turnaje je pro rekreačního hráče rozumnější, a i když se Marešovi nakonec zvítězit nepodařilo, v turnaji si vedl více než dobře.

Dalšího pokračování České Pokerové Tour se dočkáme v opět za měsíc. Slavná pokerová série vrcholí prosincovým freerollem s celkovými výhrami ve výši 1.000.000 Kč. Finální turnaj ČPT si zahraje 45 nejúspěšnějších hráčů sezóny, prozatím se ve vedení žebříčku s nejvíce body drží Jaroslav Peter. Nicméně jsme právě v polovině letošního ročníku a šance probojovat se do finální sestavy je tu stále pro každého.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články