Hlavní obsah

WSOP Big One for One Drop - turnaj se startovným $1.000.000 se blíží

V rámci probíhajícího letošního ročníku největší pokerové soutěže World Series of Poker 2012 se ve dnech 1.- 3. července odehraje jedinečný turnaj s nejvyšším buy-inem v historii pokeru. Startovné turnaje Big One for One Drop je ve výši jednoho miliónu amerických dolarů, z nějž je $111.111 věnováno nadaci One Drop, která se zabývá globálními problémy s nedostatkem pitné vody.

Foto: gettyimages.com

Zájem o historicky největší pokerový turnaj má i český hráč Martin Kabrhel. Na vítěze čeká pohádková výhra.

Článek

Unikátní akce zamíchá pokerovými žebříčky a vítěz turnaje velmi pravděpodobně obsadí první příčku nejvýdělečnějších hráčů všech dob (při naplnění turnaje budou prize money za první místo více než $17.000.000). Do High Rolleru se může přihlásit až 48 hráčů. Do dnešního dne potvrdilo svou účast složením zálohy již 42 přihlášených, povětšinou se jedná o nejlepší světové hráče a přibližně čtvrtinu hráčského pole obsadí rybky z řad byznysmenů. Mezi hvězdami turnaje najdeme například Guse Hansena, Daniela Negreanu, Bertranda "ElkY" Grospelliera, Tonyho G, Erika Seidela, Jonathana Duhamela, Johnnyho Chana, Patrika Antoniuse, Toma Dwana nebo Sama Tricketta.

Dalším, prozatím jen zájemcem o Big One, je čerstvý držitel svého již 12. náramku z WSOP, pokerový spratek Phil Hellmuth, který se opilý nedávným úspěchem snaží prodat procenta z miliónového buy-inu, přičemž se nechává slyšet, že jde v současné době o nejlepší a téměř bezrizikovou investici. O hru projevil zájem i Martin Staszko, naše hvězda loňského WSOP. Nejnovější senzační zpráva, co koluje českým pokerovým rybníčkem, je účast Martina Kabrhela v turnaji Big One, která je, jak píše ve svém blogu český podnikatel a hráč high stakes Jan Barta, téměř jistá.

Díky této nejzajímavější akci letošního WSOP budeme mít brzy (jak říkáme s klukama při mém oblíbeném doprovodném sportu, kostkách) nového vedoucího a není vyloučené, že to bude našinec. Ať to dopadne jakkoliv, díky dosud nevídanému propojení našeho milovaného sportu a charitativní akce se dostane pitná voda k potřebným po celém světě. A na to se napijem!

Reklama