Hlavní obsah

Tony G vs. Phil Hellmuth

Olinka - PokeLife

Světově proslulý hráč, pokerový spratek Phil Hellmuth, nedávno získal svůj již dvanáctý náramek za první místo v turnaji největší světové soutěže World Series of Poker. Poprvé to nebylo za turnaj v Holdemu, nýbrž v Razzu. Kolegův úspěch svérázným způsobem okomentoval Hellmuthův rival Tony G.

Foto: partypoker.com

Tony G z PartyPoker.com týmu si opět podává Phila Hellmutha ve svém blogu

Článek

Ve svém blogu se slavný hráč ze stáje PartyPoker.com diví, jak zrovna Phil Helmuth mohl vyhrát v Razzu, o kterém nic neví. Dále se Tony G vysmívá tomu, jak se Phil Hellmuth nechává slyšet, že jeho vítězství ve WSOP je 50krát cennější, než vítězství kohokoliv jiného a počítá dle Philova vzorce, že tedy skutečná hodnota jeho výhry (Hellmuth inkasoval za vítězství v inkriminovaném turnaji necelých $200.000) je $10.000.000, a má tak vystaráno na celý život.

Tony G přilévá do ohně: "Se vší vážností bych také rád Hellmuthovi poblahopřál. Vždycky jsem říkal, že je ho ve hře potřeba a rozhodně je dobře, že vyhrál dvanáctý náramek. S každým náramkem, který Phil vyhraje, totiž vyspěje o jeden rok - mentálně se posunul z jedenáctiletého kluka na dvanáctiletého, a to je opravdu obrovský skok! Jaký asi bude, až vyhraje svůj osmnáctý náramek? Gratuluji Phile! Jen doufám, že ti výhra zajistí sponzora, jakého si zasloužíš. Teď už jistě můžeš oslovit kteroukoliv z největších nadnárodních korporací."

Vzájemné kočkování dvou pokerových profíků již nějaký ten pátek patří k folklóru světové karetní scény a baví fanoušky obou "znepřátelených" táborů. Podle nejnovějších zpráv se Tony G odhlásil z turnaje s milionovým buy-inem Big One for One Drop, aby se mohl věnovat svému litevskému basketbalovému týmu. Volné místo v největším pokerovém turnaji všech dob velmi pravděpodobně zaujme právě Phil Hellmuth, který o turnaj veřejně projevil vážný zájem. Necháme se překvapit, kdo se bude smát příště.

Reklama