Hlavní obsah

Od tenisu k pokeru? Nadal jde do toho!

Adel(ka) - PokerLife

Kdo že je nejnovější tváří PokerStars? Je to překvapivé, ale není to nikdo jiný než živoucí legenda tenisu Rafael Nadal. Po zisku rekordního sedmého titulu ze svého druhého domova, tedy kurtů v areálu Rolanda Garrose, se upsal ďáblu a stal se tak po Borisu Beckerovi druhou tenisovou hvězdou, která svou tvář spojila s PokerStars. Sice má na svém kontě i zlatou medaili z olympiády, ale co třeba přidat i náramek z WSOP? Zatímco zrzavý Boris, který se stal nejmladším vítězem slavného Wimbledonu v historii, začal spolupracovat s PokerStars až po ukončení tenisové kariéry, tmavovlasý Rafa se nimi domluvil již v době, kdy je stále na antuce prakticky neporazitelným hráčem.

Foto: gettyimages.com

Chcete porazit Rafaela Nadala? V tenise šanci nemáte, ale v pokeru? Tam má proti němu šanci zatím kde kdo.

Článek

Přesto myslí na zadní vrátka a uvědomuje si, že zdraví je vrtkavé stejně jako štěstí. Začíná tedy logicky uvažovat o dalším sportu. Málokterý skutečný sportovec tělem i duší vydrží bez sportu déle, než je nezbytně nutné. Rafa zatím bude kombinovat poker s tenisem. Uvidíme, zda bude rozumět výrazům jako raise, fold a call. Rafa je totiž světově proslulý svými problémy s angličtinou.

Jak tomuto tenisovému profíkovi, ale pokerovému elévovi, půjde list? A bude mít při hře koule? Aby Stáry svému svěřenci dopomohly k úspěchům i u stolu, vypsaly soutěž o video, které Rafovi nejvíce pomůže k úspěchu. Cena není vůbec špatná! Je vaším snem mrknout se na EPT do Barcelony? Tak můžete vyzkoušet své štěstí a poslat příspěvek.

Rafu do tajů pokeru již samozřejmě zaučují ti nejlepší z PokerStars a máme si tedy důvod myslet, že se z něj brzy stane obávaný protihráč. Pokud byste chtěli změřit síly s tenisovou světovou dvojkou již nyní, samozřejmě si ho na PokerStars můžete najít a obrat ho, dokud toho ještě moc neumí.

Reklama