Hlavní obsah

Modelka Mašlíková bodovala v turnaji Celebrity Poker Tour

Olinka - PokeLife

Pardubice v těchto dnech hostí nejzajímavější pokerovou akci ve střední Evropě, Poker festival Pardubice 2012. Jednou z nejsledovanějších událostí festivalu byl turnaj největší československé pokerové série Celebrity Poker Tour. Do turnaje se startovným 1.000+200 Kč a možností 1 re-buye se přihlásilo 368 hráčů, kteří bojovali o prizepool výher přesahující 650.000 Kč.

Foto: tomas stacha

Nepodceňujte své soupeře, aneb jak si blondýnka z mola povodila profesionální pokerové hráče.

Článek
Fotogalerie

Jak je v turnajích Celebrity Poker Tour zvykem, i tentokrát se u pokerových stolů objevily známé tváře. Hvězdné zastoupení tvořila dvojice modelek Dominika Mesarošová a Hana Mašlíková, squashová star Jan Koukal a moderátor Pavel Novotný.

Celkem 36 nejúspěšnějších hráčů dosáhlo na placené pozice a ze čtrnáctihodinového boje nakonec vyšel vítězně s výhrou 120.000 Kč krátce před osmou hodinou ranní kralupský rodák Jan Langthaler. Druhé místo obsadil Michal Šištík a pomyslnou bronzovou medaili získal polský hráč Rafal Potoczny.

Velkým překvapením večera byl skvělý výkon modelky Hanky Mašlíkové, která se nejenže probojovala až na finálový stůl, ale ani tam si nevedla vůbec špatně a z Pardubic si za čtvrté místo odvezla 75.000 Kč. Jedna z tváří CPT, o které si většina soupeřů myslela, že je v turnaji jen na ozdobu, svým úspěchem v těžkém hráčském poli potvrdila, že předsudky k pokerovým stolům nepatří.

Reklama