Hlavní obsah

Získejte zdarma populární knihu o pokeru v hodnotě 790 Kč!

Kniha „Harrington on Hold 'em: Strategie pro No Limit Holdem turnaje“ je stará pouze 6 let, ale přesto se již stihla stát biblí většiny turnajových hráčů a jednou z nejprodávanéjších knih o pokeru vůbec. V minulém roce vyšel i český překlad této knihy a právě ten můžete nyní získat zdarma!

Harrington on Hold 'em

Článek

Kniha Harrington on Hold´em patří bez nadsázky mezi pokerovou klasiku a jejího autora Dana Harringtona není třeba pokerovým hráčům nijak zvlášť představovat. Jedná se o žijící americkou legendu, která si jen na turnajích oficiálně vydělala téměř 7 miliónů dolarů. V roce 1995 získal Harrington na World Series of Poker dva tituly, z nichž ten druhý byl titul světového šampióna.

Harringtonovým spoluautorem je také šampión - Bill Robertie se ale hlavně proslavil v prestižních světových turnajích v backgammonu a vlastní také titul z amerického šampionátu v bleskovém šachu.

Ale abychom se vrátili k obsahu samotné knihy. Jak je z názvu patrné, věnuje se převážně turnajové strategii. Pokerové turnaje jsou dnes ve světě ohromně populární a úspěch v nich může změnit život leckterého fanouška pokeru. Harrington napsal se svým kolegou dílo, které by nemělo chybět v knihovně nikoho, kdo to s turnajovým pokerem myslí vážně. No Limit Holdem je velmi komplexní hrou a o to více je třeba věnovat pozornost turnajové strategii.

Harrington předkládá čtenářům skvělý pokerový opus, jehož hlavními devizami jsou přehlednost, čtivost a velké množství praktických příkladů a analýz. Vhodná je i pro hráče, kteří s turnajovým pokerem teprve začínají.

Reklama