Hlavní obsah

Do prodeje jdou lístky na ostravský tenisový dvojboj

Ostrava

V únoru můžou tenisoví fanoušci během deseti dnů sledovat v akci české fedcupové šampionky i daviscupový tým. Vstupenky na ostravský "dvojboj" se začnou prodávat ve středu 12. prosince v poledne.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český fedcupový tým (zleva): Lucie Šafářová, Barbora Krejčíková, Petr Pála, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková a Petra Kvitová s trojejí pro vítěze Fed Cupu 2018. Ilustrační snímek.

Článek

V Ostravar Aréně se nejdříve 1. a 2. února představí svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila v kvalifikačním kole Davis Cupu proti Nizozemsku. Tenistky přivezou ukázat stříbrný pohár 9. a 10. února a v prvním kole narazí na silné Rumunsko.

"Čeká nás unikátní akce, při které se během deseti dnů představí na jednom místě oba reprezentační celky. Nepamatuji nic podobného v tenise a nejde o nic obvyklého ani v jiných sportech," uvedl Miroslav Černošek, majitel agentury Česká sportovní, která utkání Davis Cupu a Fed Cupu organizačně a marketingově zajišťuje.

Kapacita haly na obě utkání bude šest tisíc míst, levnější lístky budou na tenisty. V síti Ticketportal budou nejlevnější místa za 350 korun a nejdražší bude permanentka na oba dny za 690 korun. Na Petru Kvitovou a spol. přijde lístek nejméně na 400 korun na den nebo na nejvýš 790 korun za oba hrací dny.

"Ceny byly stanoveny tak, aby byly dostupné pro všechny a aby ani návštěva obou akcí nezatížila rodinné rozpočty," uvedl Černošek v tiskové zprávě.

Muže výhra posune do finálového turnaje pro 18 týmů, který bude hostit Madrid. "Ve Vítkovicích se nám v minulosti dařilo, sehráli jsme zde velké zápasy ve fantastické atmosféře, a tak věřím, že i s pomocí diváků se nám v novém modelu povede postoupit hned napoprvé do finálových bojů," řekl Navrátil.

Proti Kvitové, Karolíně Plíškové a hrdince listopadového finále proti USA Kateřině Siniakové může stát v dresu Rumunska i světová jednička Simona Halepová. "Ale i bez ní mají Rumunky dalších pět hráček ve stovce. Věřím, že nastoupíme se silným týmem a holky přijedou ve výborné formě z Australian Open," uvedl kapitán Petr Pála.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články