Hlavní obsah

Tenisté Štěpánek s Hingisovou se prý zasnoubili

Tenisté Radek Štěpánek a Martina Hingisová se možná v příštím roce stanou manželským párem. Tvrdí to australský list The Courier and Mail, podle nějž se šestadvacetiletá švýcarská tenistka s česko-slovenskými kořeny a o dva roky starší rodák z Karviné už zasnoubili. Hingisová v pondělí na turnaji v Gold Coast zahájí svou druhou sezónu po návratu k tenisu.

Foto: Internet

Martina Hingisová

Článek

Po středečním příjezdu do Austrálie odmítla trojnásobná vítězka Australian Open s novináři hovořit, podle listu však měla na ruce diamantový prsten a o svém zasnoubení prý mluvila s ostatními hráčkami.

O vztahu známých tenistů se ví zhruba od jara letošního roku a oba podle svých možností sledovali zápasy svého partnera v hledišti. Hingisové si všímaly televizní kamery například ve Štěpánkově lóži ve Wimbledonu, český hráč zase podporoval košickou rodačku na Turnaji mistryň v Madridu. "Zakazoval mi dívat se na podavače míčů," říkala se smíchem Hingisová ve španělské metropoli, kde pořadatelé ve spolupráci s tenistkami vybírají sběrače balonků z řad modelů.

Prokletí Hingisové?

Štěpánek není prvním přítelem Hingisové z řad tenistů, a jak s nadsázkou připomíná nejnovější vydání magazínu Tennis, může být vztah se švýcarskou hvězdou "zdraví škodlivým". Její předchozí partner Magnus Norman musel ukončit kariéru kvůli poranění kyčle; poté, co byli spojováni s Hingisovou, se zranili také Justin Gimelstob a Julian Alonso. S tenisem skončila dokonce i ruská kráska Anna Kurnikovová, která hrála s Hingisovou čtyřhru.

Sám Štěpánek zatím prokletí lásek švýcarské tenistky naplňuje vrchovatě. Poté, co se v červnu dostal až na osmé místo světového žebříčku, musel vynechat celý zbytek sezony kvůli vyhřezlé ploténce. Minulý týden se definitivně vzdal reprezentace v Davis Cupu.

Reklama