Hlavní obsah

Hingisová potvrdila, že se zasnoubila se Štěpánkem

SYDNEY

Martina Hingisová potvrdila, že se zasnoubila se svým tenisovým kolegou Radkem Štěpánkem. Zároveň se na tiskové konferenci v Goald Coastu, kde se připravuje na první turnaj v roce 2007, podivila, kolik zájmu v Austrálii její soukromý život vyvolává.

Foto: Koláž Sport.cz

Radek Štěpánek se zasnoubil s Martinou Hingisovou.

Článek

"Jsem šťastná," řekla šestadvacetiletá Švýcarka s česko-slovenskými kořeny novinářům. S o dva roky starším Štěpánkem, s nímž se zná od dětství, se zasnoubila již v listopadu, nicméně až diamantový prsten na ruce ji začátkem tohoto týdne "prozradil".

"Trochu mě překvapilo, že se o tom tady tak začalo mluvit. Měsíc jsem se pohybovala po Švýcarsku s prstýnkem na ruce a nikdo nic neříkal. Tady v Austrálii si asi lidé všímají víc věcí," řekla vítězka pěti grandslamových turnajů, jež se letos vrátila k tenisu po více než třech letech.

K zásnubám špičkových tenistů došlo 24. listopadu v restauraci na Kampě v Praze. "Tam jsem dal Martině diamantový prstýnek a... řekla mi ANO," řekl Štěpánek pátečnímu vydání deníku Blesk a přiznal, že dalším logickým krokem ročního vztahu je svatba.

"Pomýšlíme na ni, něco už mám v hlavě, ale - to je zatím všechno, co k tomu chci říct," uvedl český tenista, jenž od června nehrál kvůli potížím s ploténkou a minulý týden se nadobro vzdal daviscupové reprezentace.

Reklama