Hlavní obsah

Nemá talent jen pro tenis. Kvitová fanoušky v Indian Wells baví i svým fotbalovým uměním

Indian Wells/Praha

Petra Kvitová v poslední době diváky tenisem jednoduše baví. Aby ne, vždyť začátek roku 2019 měla opravdu famózní. Nyní navíc česká hvězda opět ukázala, že má talent minimálně pro jeden další sport kromě tenisu - sportovní příznivce ohromuje i svým fotbalovým uměním.

Foto: Kamran Jebreili, ČTK/AP

Petra Kvitová ve finále turnaje v Dubaji konaném poslední únorový víkend (ilustrační foto).

Článek

Na Facebooku Českého fedcupového týmu se už několikrát objevila videa, na kterých české hráčky - mezi nimi třeba právě i Petra Kvitová - hrají nohejbal nebo trénují fotbalové nožičky či hlavičky. Teď mají fanoušci další důkaz toho, že si česká tenistka s fotbalovým míčem rozumí.

Na oficiálním Twitteru turnaje v Indian Wells, kde se Kvitová chystá tento týden startovat, se objevilo video, jak Češka se svým týmem trénuje nožičky. Aby to účastníci zábavy neměli tak snadné, pokaždé, když odehrají míč, otočí se, což jim znesnadňuje další orientaci.

Tenistka je známá tím, že má fotbal ráda. Dokonce má i oblíbený tým - fandí pražské Slavii, jejíž utkání minulý týden osobně navštívila a mohla se radovat z vysoké domácí výhry sešívaných 4:0 nad Slováckem.

Reklama