Hlavní obsah

Venus Williamsová se v Memphisu dostala už do semifinále

MEMPHIS

Venus Williamsová při svém návratu na turnaji v Memphisu postoupila už do semifinále. Ve čtvrtek americká tenistka udolala krajanku Lauru Granvilleovou a o účast ve finále se utká se šestnáctiletou Rumunkou Ioanou Ralukou Olaruovou, která do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace.

Článek

Starší ze sester Williamsových pro sebe první set rozhodla až v tie-breaku. Ve druhé sadě už prohrávala 0:3, ale pak získala šest z následujících sedmi her a zvítězila 6:4.

V mužské dvouhře plní roli favorita nejvýše nasazený Andy Roddick. Americký daviscupový reprezentant ve druhém kole porazil 7:6 a 6:4 Němce Benjamina Beckera a pochvaloval si, že se mu začal znovu dařit forhend.

"V České republice jsem ho na Davis Cupu trefoval výborně a pak jsem minulý týden ani nevěděl, jestli bych jím z pláže trefil moře. Ale už mám ze své hry mnohem lepší pocit," řekl.

Na společném turnaji si muži rozdělí 757 000 dolarů, ženy hrají o 175 000.

MEMPHIS
Muži:
Dvouhra - 2. kolo: Roddick (1-USA) - Becker (Něm.) 7:6 (7:4), 6:4, Murray (3-Brit.) - Pless (Dán.) 6:3, 7:6 (7:4), Querrey (USA) - Benneteau (7-Fr.) 6:3, 6:4.
Ženy:
Dvouhra - čtvrtfinále: V. Williamsová (7-USA) - Granvilleová (USA) 7:6 (7:2), 6:4.

Reklama