Hlavní obsah

Kiefer při návratu postoupil v Los Angeles už do čtvrtfinále

PRAHA

Německému tenistovi Nicolasi Kieferovi se na tvrdých dvorcích v Los Angeles daří. Teprve nedávno se vrátil po roční pauze zaviněné dvěma operacemi zápěstí a v Kalifornii postoupil už do čtvrtfinále. Ve druhém kole ve středu porazil 6:3 a 6:2 Rusa Igora Kunicyna.

Článek

O postup do semifinále podniku s dotací 525 000 dolarů se Kiefer utká s krajanem Michaelem Berrerem, jenž vyřadil Brazilce Ricarda Mella.

LOS ANGELES
Dvouhra - 2. kolo:
Safin (3-Rus.) - Bastl (Švýc.) 6:2, 2:6, 6:4, I Hjong-tchek (Korea) - Moodie (JAR) 6:2, 3:0 skreč, Berrer (Něm.) - Mello (Braz.) 6:3, 7:5, Kiefer (Něm.) - Kunicyn (Rus.) 6:3, 6:2.

Nejvýše nasazená Anna Čakvetadzeová postoupila do čtvrtfinále turnaje v Cincinnati. Ruská tenistka ve středu ve druhém kole porazila 6:4 a 6:3 Rumunku Andu Perianuovou, která se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace.

Stejně jako v prvním kole se Čakvetadzeové nevydařil vstup do zápasu. V úvodním setu prohrávala už 0:4, než ho šesti vyhranými gamy za sebou zvrátila ve svůj prospěch. "Musím říct, že soupeřka hrála dobře. Nikdy jsem proti ní nehrála a nikdy jsem ji neviděla hrát," komentovala Ruska středeční výpadek.

V Cincinnati si tenistky na tvrdém povrchu rozdělí 175 000 dolarů.

CINCINNATI
Dvouhra - 2. kolo:
Čakvetadzeová (1-Rus.) - Perianuová (Rum.) 6:4, 6:3, Morigamiová (7-Jap.) - Kerberová (Něm.) 6:2, 6:2, Osterlohová (USA) - Tatišviliová (Gruzie) 7:5, 6:1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články