Hlavní obsah

Vaidišová i Berdych hrají na US Open až pozdě večer

PRAHA

Až v jednu hodinu v neděli ráno středoevropského času začne hrát Nicole Vaidišová svůj zápas třetího kola na US Open v New Yorku, Tomáš Berdych nastoupí jen o něco dříve. Zápas Vaidišové s Izraelkou Peerovou je na programu až hodinu po sobotní půlnoci, Berdych by měl přijít na řadu ještě v sobotu. Česká jednička hraje na kurtu číslo jedenáct, kde se sice začíná už v 17 hodin, ale jeho duel se Španělem Verdaskem přijde na řadu až jako třetí v pořadí.

Článek

Ze sobotního programu US Open bude mít ze zástupců českého tenisu nejdříve odehráno Vladimíra Uhlířová. Ta nastoupí od 17 hodin k druhému kolu smíšené čtyřhry se Švédem Aspelinem proti čínsko-bahamskému páru Ži Jan, Mark Knowles. Do čtyřher zasáhne v sobotu ještě dalších osm českých tenistů.

US OPEN 2007 - program 6. dne (začátky v 17 hodin SEČ):
Kurt Arthura Ashe:
Dvouhra, 3. kolo: Radwaňská (Pol). - Šarapovová (Rus.), Johansson (Švéd.) - Roddick (USA), Federer (Švýc.) - Isner (USA)
Kurt Arthura Ashe - od 01 hodin 2.9.:
Dvouhra, 3. kolo: Vaidišová (ČR) - Peerová (Izr.), Koubek (Rak.) - Blake (USA)
Kurt Louise Armstronga:
Dvouhra, 3. kolo: Davyděnko (Rus.) - Almagro (Šp.), F. Lopez (Šp.) - Young (USA), Hingisová (Švýc.) - Azarenková (Běl.), Medina Garriguesová (Šp.) - Kuzněcovová (Rus.)
Grandstand kurt:
Dvouhra, 3. kolo: Petrovová (Rus.) - Szavayová (Maď.), Haas (Něm.) - Grosjean (Fr.), Paszeková (Rak.) - Schnyderová (Švýc.), Murray (VB) - Taik Lee (Kor.)
Kurt č. 4:
Smíšená čtyřhra, 2. kolo: Ži Jan, Knowles (Čína/Bah.) - Uhlířová, Aspelin (ČR/Švéd.), čtvrtý zápas v pořadí: Peschkeová, Damm (ČR) - Shaughnessyová, Paes (USA/Ind.)
Kurt č. 7:
Čtyřhra mužů, 2. kolo - druhý zápas v pořadí: Bob Bryan, Mike Bryan (USA) - Mertiňák, Pála (SR/ČR)
Kurt č. 11:
Dvouhra, 3. kolo: Kirilenková (Rus.) - Vakulenková (Ukr.), Čakvetadzeová (Rus.) - Mirzaová (Ind.), Berdych (ČR) - Verdasco (Šp.); čtyřhra mužů, 3. kolo: Kuzněcov, Levine (USA) - Dlouhý, Vízner (ČR)
Kurt č. 13:
Čtyřhra mužů, 2. kolo - čtvrtý zápas v pořadí: Čermák, Friedl (ČR) - Melo, Sá (Braz.)

Reklama