Hlavní obsah

Williamsová se odhlásila z Turnaje mistryň, nahradí ji Bartoliová

MADRID

Serena Williamsová odstoupila kvůli zranění kolena z Turnaje mistryň v Madridu, na němž ji nahradí Francouzka Marion Bartoliová. Americká tenistka nedohrála středeční zápas s Ruskou Annou Čakvetadzeovou, který po prohraném prvním setu vzdala, a po lékařském vyšetření se rozhodla v soutěži pro osm nejlepších hráček sezóny nepokračovat.

Foto: REUTERS/Carlos Barria

Serena Williamsová musela pro zranění odstoupit z Turnaje mistyň.

Článek

Vítězka letošního Australian Open Williamsová nastoupila proti Čakvetadzeové se zabandážovanými koleny a za stavu 4:5 se nechala dlouho ošetřovat. Ani to jí však nepomohlo, poté už odehrála jediný další game a svůj úvodní duel v Madridu skrečovala.

Americká tenistka přesto chtěla v turnaji zůstat, po vyšetření v nemocnici však změnila názor. "Levé koleno jsem cítila už v úterý, ale teď to bylo mnohem horší. Jsem zklamaná, ale v turnaji nemohu pokračovat," prohlásila ve středu večer Williamsová, která má podle lékařského nálezu zánět šlachy.

Náhradnice Bartoliová ve čtvrtek ve 20:00 nastoupí proti světové jedničce Justine Heninové, která si už ve Žluté skupině zajistila postup do semifinále.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články