Hlavní obsah

Bradenton Herald: Tenisté Štěpánek s Vaidišovou chystají svatbu

BRADENTON

Čeští tenisté Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek chystají svatbu. Tvrdí to floridský list Bradenton Herald, jenž ve svém pátečním vydání uvedl, že osmnáctiletá Vaidišová a o 11 let starší Štěpánek už podali na místním úřadě žádost o uzavření sňatku.

Článek

Oba slavní tenisté se podle listu zaregistrovali v pondělí 10. prosince. Jejich jména by se měla objevit na veřejném seznamu v nedělním vydání Heraldu.

Dvanáctá hráčka světového žebříčku Vaidišová ve floridském Bradentonu trvale žije, podle českých médií tam s ní už nějaký čas pobývá a trénuje na slavné Bolletieriho akademii Štěpánek. Ani jeden z úspěšných českých tenistů zatím vzájemný vztah nepotvrdil.

Zpráva o možném sňatku Štěpánka s Vaidišovou přichází čtyři měsíce poté, co se karvinský rodák rozešel s jinou slavnou tenistkou Martinou Hingisovou, s níž byl od minulého roku zasnouben. O Vaidišové se zase letos spekulovalo v souvislosti s jejím vztahem s rakouským tenistou Jürgenem Melzerem. Ani tehdy však rodačka z Norimberku svůj vztah veřejně nekomentovala.

Štěpánek triumfoval v Los Angeles, Vaidišová bez titulu 

Osmnáctiletá Vaidišová má za sebou rozporuplný rok plný zdravotních problémů, jehož vrcholem bylo hned v lednu semifinále Australian Open. V Paříži a Wimbledonu došla fedcupová reprezentantka mezi nejlepších osm, i vinou zranění zápěstí a posléze mononukleózy však poprvé od svého vstupu na profesionální okruh zakončila rok bez turnajového vítězství.

Štěpánek se letos dokázal vrátit zpět do světové špičky po dlouhodobém zranění krční páteře, jež málem ukončilo jeho kariéru. Stejně jako Vaidišová postoupil do čtvrtfinále Wimbledonu, poté v létě vyhrál turnaj v Los Angeles a při svém návratu do daviscupového týmu pomohl Česku k udržení ve Světové skupině v baráži se Švýcarskem.

Vaidišová se Štěpánkem jsou tedy podle všeho v Česku v současnosti druhým hvězdným tenisovým párem, životními partnery jsou už delší dobu nejlepší český hráč Tomáš Berdych a žebříčkově druhá Češka Lucie Šafářová.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články