Hlavní obsah

Tenista Minář v Miami nestačil na Roddicka

MIAMI

Český tenista Ivo Minář vypadl na turnaji v Miami ve 3. kole, když nestačil na šestého hráče světa Andyho Roddicka. Třiadvacetiletý rodák z Prahy podlehl americkému soupeři po setech 6:7 a 4:6.

Článek

"Vždycky, když hrajete proti někomu, kdo vyhrál pět zápasů za sebou včetně kvalifikace, tak musíte čekat těžký zápas," řekl po utkání Roddick na adresu českého tenisty, kterému ve světovém žebříčku patří 86. příčka. "Hrál hodně riskantní tenis, takže často jsem jenom koukal na jeho údery a doufal, že ho srazí vlastní chyby," dodal pětadvacetiletý Američan.

Roddicka z tribuny sledovala modelka Brooklyn Deckerová, se kterou se před turnajem zasnoubil a s oficiálním oznámením přišel krátce před zápasem s Minářem. "Chtěl jsem to říct nejdřív rodině a nejbližším přátelům, ale dobré zprávy se šíří rychle, takže když jsem přijel do Miami, všichni už to věděli," řekl Roddick.

MIAMI:
Muži:
Dvouhra - 3. kolo:
Roddick (6-USA) - Minář (ČR) 7:6 (7:4), 6:4, Južnyj (11-Rus.) - Almagro (24-Šp.) 7:6 (7:4), 3:6, 7:6 (8:6), Ančič (Chorv.) - Monaco (18-Arg.) 7:6 (7:5), 4:6, 6:1.
Ženy:
Dvouhra - 4. kolo:
Zvonarevová (19-Rus.) - Sugijamaová (Jap.) 6:2, 6:7 (5:7), 6:0.
Čtyřhra - 2. kolo:
Peschkeová, Stubbsová (3-ČR/Austr.) - Safinová, Szavayová (Rus./Maď.) 6:2, 6:3.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články