Hlavní obsah

Benešová s Cetkovskou zahájí program na kurtu číslo dva

PAŘÍŽ

V šestý hrací den na grandslamovém Roland Garros nastoupí ve dvouhře dvě české tenistky, z nichž minimálně jedna postoupí do čtvrtého kola. V zahajovacím utkání na kurtu číslo dvě se totiž v 11:00 utkají Iveta Benešová s Petrou Cetkovskou. Další čeští tenisté se v pátek představí jen ve čtyřhrách.

Článek

Na třech největších kurtech pařížského areálu Rolanda Garrose budou kromě světové jedničky Rogera Federera a dvojky Any Ivanovičové hrát všichni hlavní adepti na zisk trofeje. Své utkání druhého kola s Bethanií Mattekovou bude na dvorci Philippa Chatriera dohrávat první hráčka žebříčku Maria Šarapovová.

Na kurtu Suzanne Leglenové se zase představí Rafael Nadal i Novak Djokovič, na jedničce čeká Jelenu Jankovičovou slovenská bojovnice Dominika Cibulková.

Program na pátek (začátky v 11:00):
Kurt P. Chatriera: Wozniacká (30-Dán.) - Ivanovičová (2-Srb.), Šarapovová (1-Rus.) - Matteková (USA) dohrávka 6:2, 2:3, Bolelli (It.) - Llodra (Fr.), Schwank (Arg.) - Mathieu (18-Fr.), V. Williamsová (8-USA) - Pennettaová (26-It.).
Kurt S. Lenglenové: S. Williamsová (5-USA) - Srebotniková (27-Slovin.), Nieminen (26-Fin.) - Nadal (2-Šp.), A. Radwaňská (14-Pol.) - Cornetová (19-Fr.), Odesnik (USA) - Djokovič (3-Srb.).
Kurt č. 1: Falla (Kol.) - Benneteau (Fr.), Loitová (Fr.) - Schnyderová (10-Švýc.), Chardy (Fr.) - Tursunov (30-Rus.), Cibulková (28-SR) - Jankovičová (3-Srb.).
Kurt č. 2: Benešová (ČR) - Cetkovská (ČR).

Reklama

Související témata: