Hlavní obsah

Štěpánka čeká boj o třetí kolo Wimbledonu

LONDÝN

Tenista Radek Štěpánek bude ve čtvrtek odpoledne usilovat o postup do třetího kola Wimbledonu, kde by byl čtvrtým českým zástupcem. Šestnáctý nasazený hráč se utká se Srbem Viktorem Troickým, jejich zápas se bude hrát jako druhý v pořadí na kurtu číslo 18.

Článek

Ve středu se do třetího kola londýnského grandslamového turnaje probojovali Tomáš Berdych, Nicole Vaidišová a poprvé v kariéře také Barbora Záhlavová-Strýcová. Štěpánek v prvním kole vyřadil ve třech setech dalšího českého tenistu Jana Hernycha.

V druhém kole se dnes představí také druhý hráč světa a loňský finalista Španěl Rafael Nadal, bývalá wimbledonská vítězka a třetí nasazená Ruska Maria Šarapovová nebo turnajová dvojka Jelena Jankovičová ze Srbska.

Wimbledon - program 4. hracího dne (začátky ve 14:00):
Centrální kurt: V. Williamsová (7-USA) - Keothavongová (Brit.), Malisse (Belg.) - Murray (12-Brit.), Roddick (6-USA) - Tipsarevič (Srb.).
Kurt č. 1: Gulbis (Lot.) - Nadal (2-Šp.), Kudrjavcevová (Rus.) - Šarapovová (3-Rus.), Eaton (Brit.) - Tursunov (25-Rus.).
Kurt č. 2 (13:00): Galvani (It.) - Južnyj (17-Rus.), Hsieh Su-wei (Tchaj.) - Safinová (9-Rus.), Suarezová-Navarrová (Šp.) - Jankovičová (2-Srb.), Gasquet (8-Fr.) - Grosjean (Fr.).
Kurt č. 18 (13:00): 2. zápas Štěpánek (16-ČR) - Troicki (Srb.).

Reklama