Hlavní obsah

Na US Open se ve středu představí Benešová a Štěpánek

NEW YORK

Na US Open ve středu do hry zasáhnou dva čeští tenisté. Zatímco Iveta Benešová nastoupí už k duelu druhého kola, Radka Štěpánka čeká v mužské dvouhře první zápas posledního grandslamu sezóny.

Článek

Pětadvacetiletá Benešová se utká se čtrnáctou nasazenou Victorií Azarenkovou, která v loňském roce dokázala ve Flushing Meadows dojít až do osmifinále. Pro českou tenistku to bude s o šest let mladší Běloruskou, která by podle expertů měla již brzy nahlédnout do elitní desítky světového tenisu, první vzájemný zápas.

Na Štěpánka, který na US Open startuje v pozici 28. nasazeného hráče, čeká Ital Potito Starace. Také pro rodáka z Karviné to bude první setkání s dnešním soupeřem.

Program 3. dne US Open (27. srpna, začátky v 17 hodin SELČ)
Kurt Arthura Ashe: Cirsteaová (Rum.) - Kuzněcovová (3-Rus.), Arvidssonová (Švéd.) - Jankovičová (2-Srb.), Clement (Fr.) - Djokovič (3-Srb.), Davenportová (23-USA) - Klejbanovová (Rus.), Roddick (8-USA) - Santoro (Fr.).
Kurt Louise Armstronga: Davyděnko (5-Rus.) - Sela (Izr.), Dementěvová (5-Rus.) - Parmentierová (Fr.), Ginepri (USA) - Delic (USA), Gulbis (Lot.) - Johansson (Švéd.).
Grandstand: Schnyderová (15-Švýc.) - Pavljučenkovová (Rus.), Ventura (Šp.) - Tsonga (19-Fr.), Kendrick (USA) - Mahut (Fr.), Camerinová (It.) - Wozniacká (21-Dán.).
Kurt č. 4: čtvrtý zápas Benešová (ČR) - Azarenková (14-Běl.).
Kurt č. 5: druhý zápas Devilder, Mathieu (oba Fr.) - Hrbatý, Škoch (SR/ČR)
Kurt č. 6: druhý zápas Blacková, Huberová (1-Zim./USA) - Cetkovská, Wickmayerová (ČR/Bel.).
Kurt č. 7: druhý zápas Foretzová, Pinová (obě Fr.) - Hrdinová, Uhlířová (16-obě ČR), pátý zápas Zalamedová, Van't Hof (oba USA) - Uhlířová, Damm (oba ČR).
Kurt č. 8: druhý zápas Erakovičová, Tosišová (N. Zél./Chorv.) - Peschkeová, Stubbs (2-ČR/Rak.), čtvrtý zápas Raymondová, Melo (USA/Braz.) - Pengová, Dlouhý (Čín./ČR).
Kurt č. 10: třetí zápas Štěpánek (28-ČR) - Starace (It.).
Kurt č. 14: druhý zápas Chardy, Simon (oba Fr.) - Damm, Vízner (11-oba ČR)
Kurt č. 15: pátý zápas Pučekovová, Rodionová (Běl./Rak.) - Záhlavová-Strýcová, Zakopalová (obě ČR).

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori