Hlavní obsah

Tenisová "playmate" Harkleroadová je těhotná

NEW YORK

Americká tenisová kráska Ashley Harkleroadová je těhotná. Třiadvacetiletá hráčka, která na sebe asi nejvíce upozornila pózováním pro pánský časopis Playboy, čeká dítě se svým trenérem Chuckem Adamsem. Novinku vyzradil legendární americký tenista John McEnroe při komentování US Open.

Článek

Harkleroadová, která se oficiálně odhlásila z newyorského grandslamu kvůli bolestem zad, je údajně ve druhém měsíci těhotenství. Američanka nikdy nevyhrála žádný turnaj WTA.

Letos si však vysloužila uznání za výkon při svém debutu ve Fed Cupu, když v utkání proti Německu po překvapivé prohře Lindsay Davenportové získala dva body a výrazně přispěla k vítězství 4:1.

Poté ale musela přerušit sezonu, když u ní lékaři objevili cystu na jednom vaječníku, který jí museli odoperovat. Během rekonvalescence se rozhodla, že přijme nabídku časopisu Playboy a jako první profesionální tenistka v historii se na jeho stránkách objevila v Evině rouše.

Byla dokonce na titulní stránce srpnového čísla. Její honorář prý činil 250 tisíc dolarů (více než čtyři milióny korun). To je zhruba čtvrtina částky, kterou vydělala za osm let na turnajích.

Reklama

  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 00
20240424T17 : 00:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová