Hlavní obsah

Berdych postoupil do druhého kola Masters v Madridu

PRAHA

Tomáš Berdych postoupil hladce do druhého kola turnaje série Masters v Madridu, když v pondělí porazil Němce Rainera Schüttlera po setech 6:1 a 6:2. V dalším kole čeká českou jedničku sedmý nasazený David Nalbandian z Argentiny.

Článek

Ten potvrdil aktuální formou triumfem na turnaji ve Stockholmu minulý týden, navíc má s Berdychem aktivní bilanci. Ze čtyř vzájemných soubojů prohrál je jednou předloni na antuce v Düsseldorfu.

Utkání druhého kola čeká také Radka Štěpánka, jenž ve středu vyzve světovou dvojku Rogera Federera.

Kvitová postoupila do hlavní soutěže v Curychu

Česká tenistka Petra Kvitová se probojovala do hlavní soutěže turnaje v Curychu. V posledním duelu kvalifikace porazila Němku Annu-Lenu Grönefeldovou 6:3 a 7:5. Na velmi kvalitně obsazeném turnaji bude Kvitová jedinou českou zástupkyní ve dvouhře, neboť Iveta Benešová závěrečný duel kvalifikace prohrála.

Osmnáctiletou Kvitovou čeká v prvním kole šestá nasazená Patty Schnyderová, která bude mít podporu domácí diváků.

MADRID
Dvouhra - 1. kolo:
Berdych (ČR) - Schüttler (Něm.) 6:1, 6:2, Robredo (Šp.) - Seppi (It.) 7:6 (7:5), 3:6, 6:3, Čilič (Chorv.) - O. Rochus (Belg.) 6:3, 7:5, Fish (USA) - Darcis (Belg.) 6:1, 6:4, Simon (Fr.) - Andrejev (Rus.) 4:6, 6:1, 7:6 (9:7), Bolelli (It.) - Almagro (Šp.) 7:6 (7:4), 6:1.
CURYCH
Dvouhra - 1. kolo:
Kirilenková (Rus.) - Hantuchová (8-SR) 7:5, 6:2, A. Bondarenková (Ukr.) - Cornetová (Fr.) 1:6, 6:3, 7:6 (8:6), Azarenková (Běl.) - Mauresmová (Fr.) 6:2, 6:1.
Čtyřhra - 1. kolo:
Grönefeldová, Schnyderová (Něm./Švýc.) - Peschkeová, Stubbsová (4-ČR/Austr.) 3:6, 6:4, 12:10.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články