Hlavní obsah

Roddick se 16 let staré prohře se Serenou Williamsovou zasmál

MELBOURNE

Když se americký tenista Andy Roddick dozvěděl, že se Serena Williamsová na Australian Open chlubí 16 let starou výhrou ze vzájemného zápasu, od srdce se zasmál. Podle šestadvacetiletého hráče prý tehdejší zápas nebyl fér, protože zatímco on byl vyzáblý desetiletý kluk, o rok starší Williamsová už prý měla takovou sílu, že by mohla zvedat náklaďáky.

Článek

"Jakmile dostane příležitost, snaží se mě popichovat. A jde jí to opravdu dobře," řekl Roddick. "Ale zapomněla se zmínit, že jsme spolu hráli v roce 1993," dodal s úsměvem šestadvacetiletý Američan.

Podle Roddicka, který na probíhajícím Australian Open postoupil do čtvrtfinále, nebyl tehdejší zápas fér. "Když mi bylo deset, byl jsem jak za groš kudla. Ona přitom v té době zvedala v posilovně náklaďáky," prohlásil.

Americký tenista se se Serenou neshodne ani na výsledku. Zatímco Williamsová tvrdí, že vyhrála 6:1, on nesouhlasí. "Serena má ráda zajímavé příběhy a občas kvůli tomu trochu poupraví skutečnost," řekl. "Myslím, že vyhrála 6:4," řekl Roddick, který si prý nikdy nezahrál se Sereninou starší sestrou Venus, protože prý byla příliš dobrá.

Reklama