Hlavní obsah

Argentina by měla do Ostravy přijet i s Nalbandianem a Del Potrem

BUENOS AIRES

Argentinský tým by se měl ve čtvrtfinále Světové skupiny Davisova poháru s Českou republikou představit v plné síle. Podle nehrajícího kapitána Modesta Vasqueze v létě do Ostravy (10. do 12. července) přijede jak sedmý hráč světa Juan Martín del Potro, tak David Nalbandian, kteří o víkendu v prvním kole s Nizozemskem nehráli.

Článek

"Oba slíbili, že když postoupíme, budou týmu k dispozici. A protože jsou to dva nejlepší hráči, tak jejich účast musím potvrdit," řekl Vasquez agentuře Reuters. "O tom, kdo je doplní, se rozhodne v nejbližších týdnech," dodal.

Nalbandian proti Nizozemsku nehrál kvůli nemoci, Del Potro zase požádal Vasqueze, aby ho vynechal z nominace. V Argentině se navíc spekuluje, že během loňského prohraného finále se Španělskem se obě hvězdy pohádaly a nemají se od té doby příliš v lásce.

Vasquez proto chce zorganizovat schůzku, na které by si tenisté konflikt vyříkali. "Něco je evidentně špatně. To se musí napravit," přidal další argentinský tenista Juan Ignacio Chela, který týmu pomohl k postupu přes Nizozemsko.

Reklama