Hlavní obsah

VIDEO: Djokovič v reklamě balí fanynku během fiftýnu

PRAHA

Srbský tenista Novak Djokovič natočil výstřední reklamu pro výrobce Head. Během výměny Srb utíká za smečí svého soupeře, ten se domnívá, že míček nemůže dostihnout a otáčí se v domněnce, že získal fiftýn. Najednou však balónek přeskočí síť na jeho polovinu.

Článek

V opakovaném záběru se ukáže, že Djokovič spatří v publiku krásnou dívku, kterou se snaží ještě před odpálením míčku všemožně okouzlit.

Nápaditostí tvůrci reklamy opravdu nešetřili. Třetí tenista světového žebříčku nejdříve vyrobí krasavici zvířátko z balónků, zatancuje jí se svými obdivovateli kratičký taneček, ukáže jí bradavky do tvaru minisrdíček, nechá se masírovat jednou ze starších rozpálených divaček, předvede artistické držení své rakety společně se dvěma lachtany, nechá se polít vodou z kbelíku, načež ho jeho nový objev upozorní na to, že míček je stále ve hře.

Celé dvoření je navíc dokresleno hlasy zahraničních komentátorů, kteří barvitě prožívají všechny pokusy Djokoviče o ohromení dívky. Ti na konci vykřiknou „neuvěřitelný úder!“ a Djokovič se začne zcela nepřesvědčivě radovat na místě.

Reklama

Související témata: