Hlavní obsah

Posledními Čechy na Roland Garros jsou Štěpánek a Benešová

PAŘÍŽ

Na tenisovém Roland Garros se v pátek představí poslední čeští zástupci ve dvouhře. Osmnáctý nasazený Radek Štěpánek se v duelu třetího kola utká s Marinem Čiličem z Chorvatska, Iveta Benešová narazí ve stejné fázi na obhájkyni a turnajovou osmičku Anu Ivanovičovou.

Článek

Česká jednička Štěpánek se s Čiličem, který v prvním kole porazil Jana Hernycha, utkal zatím jen jednou. Před dvěma lety na antuce v Gstaadu mu Štěpánek nedovolil uhrát ani set.

Naopak Benešová má s Ivanovičovou, která loni Roland Garros vyhrála a předloni v Paříži hrála finále, negativní bilanci. S osmou hráčkou světa se česká jednička utkala čtyřikrát a pokaždé odešla poražena.

Páteční program (začátky v 11:00):
Kurt Philippe Chatriera: Rezaiová (Fr.) - De Britová (Portug.), F. Gonzalez (12-Chile) - Ouanna (Fr.), Nadal (1-Šp.) - Hewitt (Austr.), Šarapovová (Rus.) - Švedovová (Kaz.)
Kurt Suzanne Lenglenové: Benešová (32-ČR) - Ivanovičová (8-Srb.), V. Williamsová (3-USA) - Szavayová (29-Maď.), Hanescu (30-Rum.) - Simon (7-Fr.), Murray (3-Brit.) - Tipsarevič (Srb.)
Kurt č. 1: Almagro (31-Šp.) - Verdasco (8-Šp.), Safinová (1-Rus.) - Pavljučenkovová (27-Rus.), Söderling (23-Švéd.) - Ferrer (14-Šp.), Azarenková (9-Běl.) - Suarezová (22-Šp.)
Kurt č. 2: třetí zápas Štěpánek (18-ČR) - Čilič (13-Chorv.)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články