Hlavní obsah

Obhájce prvenství Calleri vypadl v Prostějově už v prvním kole

PROSTĚJOV

Hned v prvním kole tenisového challengeru v Prostějově vypadl obhájce prvenství Argentinec Agustin Calleri, který podlehl Brazilci Thomazu Bellucimu hladce 1:6, 1:6. Turnaj už opustil také sedmý nasazený Andrej Golubjov z Kazachstánu, který podlehl žebříčkově o deset míst hůře postavenému Španělovi Alberto Martinovi po třísetovém boji 6:7, 7:6 a 6:2.

Článek

Se soutěží se rozloučil i druhý nejlepší slovenský tenista Dominik Hrbatý, který podlehl Marcelu Granollersovi ze Španělska 6:7, 5:7. "Nezvládl jsem závěry obou setů. Mrzí mě hlavně prohra v úvodním setu v tiebreaku. Soupeř hrál v těchto fázích přesněji," uvedl Hrbatý.

Z kvalifikace postoupili do hlavního turnaje čeští tenisté Jan Hájek a Jan Minář, Slovák Martin Kližan a Ukrajinec Ivan Sergejev.

V úterý zasáhnou do turnaje také oba nejvýše nasazení Radek Štěpánek a Tomáš Berdych. Soupeřem Štěpánka bude Pablo Cuevas z Uruguaye, Berdych narazí na Belgičana Oliviera Rochuse.

PROSTĚJOV:
Dvouhra - 1. kolo:
Martin (Šp.) - Golubjov (7-Kaz.) 7:6 (7:2), 6:7 (3:7), 6:2, Navarro (Šp.) - Crivoi (Rum.) 4:0 skreč, Granollers (Šp.) - Hrbatý (SR) 7:6 (8:6), 7:5, Darcis (Belg.) - Machado (Portug.) 6:4, 6:4, Belluci (Braz.) - Calleri (Arg.) 6:1, 6:1.

Reklama

Související témata: