Hlavní obsah

Z bývalé tenisové jedničky Justine Heninové je herečka

PRAHA

Už je to více než rok, kdy belgická tenistka Justine Heninová nečekaně oznámila konec kariéry. Tehdy šestadvacetiletá světová jednička šokovala celý svět a stále se spekulovalo, jestli se přeci jen někdy nevrátí. Raketa v ruce jí ale nechybí. Není divu, stále má totiž napilno. Nyní se držitelka sedmi grandslamů představí v nové roli - bude z ní herečka.

Článek

"Žila jsem v neustálém kolotoči. Teď si teprve užívám normální život," prohlásila Justine Heninová nedávno. Přitom po ukončení bohaté kariéry má bývala světová jednička stále napilno. Na Floridě založila tenisovou školu, věnuje se novinařině a charitě. V nadaci UNICEF se zaměřila na těžce nemocné děti. A aby toho nebylo málo, před časem se z ní také stala televizní hvězda. V květnu letošního roku se objevila v epizodě populárního francouzského televizního seriálu "Plus belle la vie".

A nedávno se olympijská vítězka z Atén 2004 představila také v televizní reality show "Les douze travaux de Justine Henin", tedy Dvanáct zaměstnání pro Justine Heninovou. Sedmadvacetiletá Heninová si v show vyzkoušela řadu úkolů... Zazpívala si s belgickým zpěvákem a skladatelem Salvatorem Adamem, zatrénovala si s fotbalisty Anderlechtu Brusel a mimo jiné si zkusila i roli modelky.

Nyní se čtyřnásobná vítězka French Open představí na belgických divadelních prknech. Podle internetového serveru agoravox.com by si Heninová měla svůj herecký debut odbýt již v říjnu, a to ve hře Přestaň plakat, Penelope! Komedie vypráví o třech třicátnicích, které se loučí s mládím. Ve hře má Justine Heninová ztvárnit spisovatelku Chloe, která je charakterizována jako intelektuálka, jež neustále zpochybňuje lásku a nikdy jí nerozumí.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články