Hlavní obsah

Djokovič angažoval do svého trenérského týmu Todda Martina

NEW YORK

Srbský tenista Novak Djokovič doufá, že mu rozšíření trenérského týmu o bývalého špičkového hráče Todda Martina pomůže k zisku dalšího grandslamového titulu. Šampión z Australian Open 2008 vstoupil v úterý do US Open hladkou třísetovou výhrou nad Chorvatem Ivanem Ljubičičem.

Foto: David Gray, Reuters

Srbský tenista Novak Djokovič na US Open

Článek

Čtvrtý tenista světového žebříčku Djokovič angažoval devětatřicetiletého Martina necelé dva týdny před startem newyorského grandslamu především kvůli zlepšení své útočné hry. Poražený finalista z Australian Open 1994 a US Open 1999 se bude o Djokoviče starat spolu s dosavadním slovenským koučem Mariánem Vajdou.

Podle srbské hvězdy funguje nové partnerství bez problémů. "Trávíme na kurtu denně mnoho hodin. Samozřejmě pracujeme na kondici s mým koučem a snažíme se vylepšit některé věci, abychom se připravili na nejdůležitější turnaj tohoto období," uvedl Djokovič po úspěšném vstupu do US Open.

"Todd mi svou zkušeností pomůže v mnoha věcech. Je to pozitivní člověk a přináší čerstvý vítr do našeho týmu, což je vždycky vítané," dodal finalista US Open z roku 2007.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články