Hlavní obsah

Fanoušci mohou nabídnout vtip na finále Davis Cupu

PRAHA

I vtipy tak trochu pomohly českým tenistům postoupit poprvé po 29 letech do finále Davisova poháru. A fór na rozhodující zápas o salátovou mísu s domácími Španěly v Barceloně mohou partě okolo Radka Štěpánka a Tomáše Berdycha pomoci vymyslet rovněž fanoušci, pro které sponzor týmu vypsal soutěž o nejlepší vtip.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Tenista Radek Štěpánek z ČR (vpravo) se raduje se spoluhráčem Tomášem Berdychem (vzadu) a s týmem z vítězství

Článek

Vtipy mohou diváci vkládat do komentářů Czech Davis Cup Teamu na facebooku ode dneška a tříčlenná komise v čele se Štěpánkem, největším bavičem mezi hráči, vybere vítěze. Ten získá od partnera týmu zájezd pro dvě osoby na barcelonské finále.

"Každý daviscupový týden nás provází jeden fór, pořád si ho říkáme dokola," říkal Štěpánek opakovaně při zápasech Davis Cupu. Právě čtrnáctý hráč světa srší vtipem a baví kolegy v šatně a při večeřích. "On zná tolik všelijakých fórů. Každý večer je strašně akční. Je veselý, drží to tady a baví," uvedl kapitán Jaroslav Navrátil.

Tenisté měli vtip (o policajtech) při daviscupovém týdnu poprvé letos v prvním kole proti Francii. Na dvorci pak imitovali jeho část, když zakláněli hlavy a cenili zuby. Ve čtvrtfinále proti Argentině na základě vtipu po postupu seděli před lavičkou a předváděli řízení kamionu a v Chorvatsku se vtip týkal divadelní zkoušky.

Fanoušci mají již druhou šanci, jak vyhrát vstupenky. Zájezd na finále získá i ten, kdo v sobotu 21. listopadu přijde na tenisovou exhibici Advantage Tennis do pražské 02 Areny a na určitém místě v hale odevzdá vytištěnou stránku z Facebooku. Z té musí být poznat celé pravé jméno a fakt, že je autor registrovaným fanouškem týmu.

Reklama

Související témata: