Hlavní obsah

VIDEO: Federer se klátí smíchy po dotazu ve španělštině

PRAHA

Pokud by chtěl na tenisovém kurtu někdo příště vyvést z míry slavného Švýcara Rogera Federera, může na něj zkusit promluvit španělsky. To totiž stačilo reportérovi CNN při rozhovoru ve studiu, aby světovou jedničku rozesmál do nevídaných rozměrů. Osmadvacetiletý tenista měl pak co dělat, aby se dokázal uklidnit.

Článek

Federer odpovídal na otázky reportéra ve studiu jako už nesčetněkrát předtím. Všechno šlo hladce až do okamžiku, kdy chtěl moderátor pro španělskou verzi CNN položit slavnému tenistovi tři otázky ve španělštině.

Stačila tři úvodní slova z dotazu, aby se Federer propadl nezastavitelnému smíchu. Produkce chtěla mít světovou jedničku v záběru, žádnou odpověď od něj však nevyžadovala. Stačilo jen sedět a vyslechnout si dotaz. To však bylo pro Švýcara příliš. Nepomohlo ani, když měl při pokládání otázky zavřené oči, protože tím naopak rozesmál naproti sobě sedícího moderátora.

Nakonec se přeci jen rodák z Basileje dokáže k věci postavit profesionálně a jednu položenou otázku přijme s kamenným výrazem ve tváři.

Reklama