Hlavní obsah

Za Berdychem se Štěpánkem přiletí Vaidišová a Šafářová

BARCELONA

Oči českých tenistů si je najdou i v červenožlutém moři španělských fanoušků. Na daviscupovou bitvu o salátovou mísu dorazí do Barcelony přítelkyně Radka Štěpánka Nicole Vaidišová, partnerka Tomáše Berdycha Lucie Šafářová a také přítelkyně Jana Hájka Daniela Bedáňová.

Článek

Právě s Vaidišovou slavil Štěpánek minulý týden své 31. narozeniny. „Dostal jsem krásnej dort a dokonce jsem sfouknul najednou i všech jednatřicet svíček, takže je to se mnou ještě dobrý,“ prozradil Štěpánek. Své vyvolené se dočká i v hledišti Palau Sant Jordi.

Aktéři zápasu dostali od pořadatelů 50 vstupenek, ale dalších 250 lístků si ještě přikupovali pro kamarády a známé. „Mně ale přijede jen nejbližší rodina. Tak šedesát lidí z Pelhřimova,“ vtipkoval dobře naložený deblista Lukáš Dlouhý.

O zábavu se však stará především Štěpánek, který už před odletem vyhrožoval, že má nachystanou novou várku cikánských vtipů.

Nálada je opět dobrá

„Devatenáct jich je! A jsou to takový rány, že to nejde zapomenout.“ Podle Dlouhého se ale Štěpánek ještě podcenil. „Těch devatenáct musíte vynásobit a pak se dostanete k číslu, které bude stejně pořád stoupat,“ popisuje Dlouhý náladu v české šatně. Tenisté už si kabinu v hale upravili podle svých představ. Na zdi se skví mohutná česká vlajka.

„A pak máme ještě jednu speciální výzdobu od fyzioterapeuta Michala Novotného. Ale to bych radši nezveřejňoval,“ neprozradí Dlouhý. Co ale přizná, je fakt, že v roli diskžokeje se nechytá. „Každý si v kabině pustí, co chce. Ale já se k tomu ještě nedostal. Já musím držet hubu a krok.“

Na pátek má ale Dlouhý připravenou daviscupovou hymnu. „Provázela nás už v Poreči. Tak doufám, že nás nabudí i tady v Barceloně.“

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori