Hlavní obsah

V ženském semifinále Indian Wells se bude hrát i o to, kdo zaplatí večeři

Ženské semifinále na tenisovém turnaji v Indian Wells zažije souboj velkých kamarádek. Proti sobě se postaví Dánka Caroline Wozniacká a Polka Agnieszka Radwaňská a kromě postupu do turnajového finále půjde i o to, kdo zaplatí společnou večeři.

Foto: Chris Carlson, ČTK/AP

Caroline Wozniacká na turnaji v Indian Wells.

Článek

"Jako tradičně jsme se s Carolinou vsadily, že vítězka pozve poraženou na večeři," řekla Radwaňská po překvapivém postupu do semifinále přes Jelenu Dementěvovou. "Ať už v semifinále vyhraje kterákoli z nás, nic to na našem dobrém vztahu nezmění," dodala.

Jednadvacetiletá Radwaňská se s o dva roky mladší Wozniackou pravidelně scházejí na každém společném turnaji. Již od juniorských let je k sobě táhnou i stejné kořeny, jelikož Wozniacká je dcerou polských rodičů.

Agnieszka Radwaňská foto: Reuters/Kevin Lamarque

¨

"Vítěz musí platit za večeři, tak doufám, že platit budu já," řekla Wozniacká, která věří, že si zápas proti kamarádce užije. "Je to opravdu dobrá kamarádka. O to větší zábava to na kurtu bude. Uvidíme, kdo bude mít lepší den," dodala.

O tenise se však prý při společných večeřích nebaví. "Jsou jiná témata, která chceme probrat. Třeba šaty, módu, make up, Polsko a hlavně kluky," prozradila Dánka, která je na turnaji nasazenou dvojkou.

Obě hráčky spolu na okruhu WTA dosud změřily síly pouze dvakrát. Radwaňská vyhrála první vzájemný souboj v roce 2007 ve Stockholmu 6:4 a 6:1. Stejným skóre skončila i loňská odveta ve Stockholmu, tentokrát však ve prospěch Wozniacké.

Reklama

Související témata: