Hlavní obsah

Bývalé tenisové hvězdy Kurnikovová a Hingisová se vrací na kurt

PRAHA

Anna Kurnikovová a Martina Hingisová se vracejí k tenisu! Dvě bývalé hvězdy světového tenisu se představí ve Wimbledonu, kde si spolu zahrají čtyřhru veteránek. "Už se na Wimbledon moc těšíme," shodují se obě hráčky.

Foto: Sport.cz

Tenistka Anna Kurnikovová si zahraje ve Wimbledonu

Článek

Rusko-švýcarská dvojice se tak pokusí navázat na společné úspěchy z minulých let. Anna Kurnikovová a Martina Hingisová spolu totiž v letech 1999 a 2002 ovládly čtyřhru na Australian Open.

"Jsem nadšená, že si budu moci opět zahrát s Martinou," uvedla pro britský deník Daliy Telegraph osmadvacetiletá Kurnikovová. "Tento turnaj měl v mém srdci vždy zvláštní místo. Bude to pro mě velká čest zahrát si opět ve Wimbledonu. Těším se, že si užijeme spoustu legrace," dodala ruská tenistka, která okruh WTA opustila kvůli vleklým zdravotním problémům už před sedmi lety.

A natěšená je i Kurnikovové deblová parťačka Martina Hingisová. "Anna a já jsme spolu zažily hodně úspěchů. Jsem moc ráda, že se spolu opět setkáme ve Wimbledonu," prohlásila devětadvacetiletá Hingisová.

"I já jsem moc nadšená z návratu na místo, kde jsem v roce 1997 vyhrála dvouhru a v letech 1996 a 1998 čtyřhru. Mám na Wimbledon jedny z nejlepších vzpomínek," uzavřela švýcarská tenistka, která poté, co v roce 2007 měla pozitivní dopingový test, ukončila kariéru.

Reklama