Hlavní obsah

VIDEO: Tenisté jako hvězdy hitparád. Murray, Söderling a Tsonga to rozjeli v karaoke

PRAHA

Tenisté jako zpěváci... Jako každý rok i tentokrát se v Paříži při French Open uskutečnila akce, při níž tenisové hvězdy zazpívaly světové hity před televizními kamerami. Tentokrát se karaoke zúčastnili Andy Murray, Robin Söderling a Jo-Wilfried Tsonga. A náramně se u toho všichni bavili...

Foto: Tim Wimborne, Reuters

Andy Murray se představil v poněkud netradiční roli zpěváka

Článek

Moderátorem show byla světová jednička - Švýcar Roger Federer. Ten sám před lety v karaoke vystoupil a zazpíval Simply The Best od Tiny Turnerové. 

Britský tenista Andy Murray si z jukeboxu vybral píseň I Want You Back od Jackson 5. "Zpívání bylo v pohodě, tancoval jsem ale příšerně," přiznal Murray na stránkách deníku Telegraph. "Škoda, že se mi do choreografie nepovedlo zařadit Jacksonův moonwalk <em>(taneční krok, jenž Jackson proslavil - pozn. red.).</em> Říkám si, že bych to měl zkusit celé ještě jednou," vyprávěl dál se smíchem.

Chybět na této akci nemohl ani domácí hráč Jo-Wilfried Tsonga, který zapěl současný hit od Black Eyed Peas I Gotta Felling. V blonďaté paruce s dlouhými vlasy pak před publikum vystoupil další skvělý tenista Švéd Robin Söderling. Ten diváky přivedl "do varu" skladbou Gimme Gimme Gimme od slavné ABBY.

V minulosti si karaoke na French Open vyzkoušel i španělský tenista Rafael Nadal, který si s písničkou La Bamba vysloužil velké ovace. Nechyběl ani bavič Novak Djokovič ze Srbska, který se rozparádil u písně I Will Survive od Glorie Gaynorové.Naopak velmi procítěný výkon předvedl Australan Lleyton Hewitt, jenž zazpíval ústřední skladbu z filmu Rocky Eye Of The Tiger.

Reklama

Související témata: