Hlavní obsah

Zakopalovou čeká v Paříži dohrávka s Heninovou, Berdycha 3. kolo

PAŘÍŽ

Pokud to počasí dovolí, představí se dnes na kurtech Rolanda Garrose oba zbývající čeští tenisté ve dvouhrách. Klára Zakopalová bude dohrávat svůj zápas druhého kola s bývalou světovou jedničkou Justine Heninovou, na který ve čtvrtek kvůli dešti dlouho čekala a nakonec byl přerušen kvůli tmě. Čtyřnásobná vítězka French Open z Belgie v té době vedla nad Zakopalovou 6:3 a 3:2.

Foto: Andrea Comas, Reuters

Česká tenistka Klára Zakopalová

Článek

Své utkání má na programu také Tomáše Berdych. Patnáctý nasazený hráč se střetne už ve třetím kole s americkým dlouhánem Johnem Isnerem, který plní roli turnajové sedmnáctky. Zatím spolu mají vyrovnanou bilanci 1:1, před pár dny na Světovém poháru v Düsseldorfu vyhrál český tenista ve třech setech.

Páteční program na tenisovém Roland Garros v Paříži (začátky v 11:00):
Kurt Philippa Chatriera: Zeballos (Arg.) - Nadal (2-Šp.), Heninová (22-Belg.) - Zakopalová (ČR), Cibulková (26-SR) - V. Williamsová (2-USA), De Bakker (Niz.) - Tsonga (8-Fr), Rezaiová (15-Fr.) - Petrovová (19-Rus.).
Kurt Suzanne Lenglenové: S. Williamsová (1-USA) - Görgesová (Něm.), Sanchezová (Fr.) - Bartoliová (13-Fr.), Federer (1-Švýc.) - Reister (Něm.), A. Murray (4-Brit.) - Baghdatis (25-Kypr), Dementěvová (5-Rus.) - Wozniaková (Kan.).
Kurt č. 6: třetí zápas Isner (17-USA) - Berdych (15-ČR).

Reklama

  3 : 1 Kosťuková - Vondroušová 3 : 1 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články