Hlavní obsah

Söderling na French Open přehraje Berdycha, věřili sázkaři

Podle sázkových kanceláří je favoritem semifinále French Open švédský tenista Robin Söderling. Ani jediný odhad nedává Tomáši Berdychovi šanci na postup do finále, které z českých hráčů naposledy v Paříži zažil Petr Korda v roce 1992. "Budu rád, když se mi to podaří vyvrátit," uvedl Berdych.

Foto: Regis Duvignau , Reuters

Český tenista Tomáš Berdych

Článek

Sázková kancelář Chance přijala do čtvrtka na semifinále French Open sázky v hodnotě několika set tisíc korun. Kurzově zvýhodněn je Robin Söderling, na jehož vítězství Chance vypsala kurz 1,56:1 oproti Berdychovým 2,15:1.

„Švédovi věří i sázkaři, kteří na jeho úspěch sází dvakrát více než na Berdycha. Nejvyšší dosud podaná sázka na postup Söderlinga do finále je 14 285 korun,“ řekl ve čtvrtek Ondřej Rajšner ze sázkové společnosti Chance, ale hlavní nápor sázek ještě očekával.

Švédovi důvěřovaly i další sázkové kanceláře Tipsport či Fortuna, které na jeho vítězství vesměs vypisovaly shodný kurz okolo 1,5 ku jedné, zatímco Berdychovi připsali bookmakeři kurz v rozmezí 2,1 až 2,2 ku jedné.

Anketa čtenářů Sport.cz se ale nesla v opačném duchu. Z více než 26 tisíc hlasujících se jich přes 84 procent vyjádřilo ve prospěch čtyřiadvacetiletého českého tenisty.

Reklama