Hlavní obsah

Dvaačtyřicetiletý Muster prohrál i druhý zápas po návratu k tenisu

KITZBÜHEL

Bývalá světová jednička Thomas Muster prohrál i druhý zápas po návratu mezi profesionály. Na challengeru v Kitzbühelu ve středu dvaačtyřicetiletý Rakušan podlehl Jamajčanovi Dustinu Brownovi dvakrát 4:6.

Článek

"Bylo to lepší než minule, ale pořád mám před sebou ještě dlouhou cestu," řekl Muster, jenž na konci června nestačil v německém Braunschweigu na 165. hráče žebříčku ATP Ira Conora Nilana.

"Žádná porážka není příjemná. Není to jednoduché hrát znovu zápasy, musím získat ještě praxi. Ještě mi chybí rytmus," uvedl vítěz 44 turnajů po prohře s 99. tenistou světa Brownem.

Muster má v plánu obrážet další challengery a příští rok se na domácí půdě v Kitzbühelu představit v lepším světle. "Každopádně to byla zábava," řekl šampión Roland Garros z roku 1995, který má prý od manželky dovoleno hrát do 45 let.

 Vypadl i Hájek

V prvním kole v Kitzbühelu vypadl i český daviscupový reprezentant Jan Hájek, který prohrál ve třech setech s domácím Martinem Fischerem. Naopak do druhého kola postoupil další účastník čtvrtfinálového souboje v Chile Ivo Minář a také Lukáš Rosol.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články