Hlavní obsah

Hingisová se vdala za francouzského parkurového jezdce

PAŘÍŽ

Bývalá světová tenisová jednička Martina Hingisová se vdala. Třicetiletá Švýcarka si v Paříži vzala o šest let mladšího francouzského parkurového jezdce Thibaulta Hutina. "Ano, vdala jsem se a jsem velmi šťastná," řekl listu Blick vítězka pěti grandslamových turnajů, která ukončila kariéru před třemi lety. "Naše svatba možná hodně lidí překvapí, ale takhle jsme ji plánovali," uvedla Hingisová.

Foto: Sport.cz

Bývalá tenistka Martina Hingisová

Článek

Utajená svatba ve francouzské metropoli se v pátek konala jen v úzkém rodinném kruhu. V příští týdnech se chystají novomanželé na líbánky na Maledivy. Velkou svatební oslavu chtějí rodačka z Košic s českými kořeny a její muž uspořádat příští rok v létě.

Mezitím by se měla Hingisová jako vdaná paní představit v Praze. V květnu má sehrát na Štvanici exhibici v rámci v rámci Strabag Prague Open, challengeru mužů a turnaje ITF žen.

S Hutinem se Hingisová poznala letos v dubnu díky své vášni pro koně. Jezdectví se držitelka 43 turnajových titulů začala věnovat poté, co skončila s tenisem v roce 2007 po pozitivním testu na kokain ve Wimbledonu. Ve stejné době se rozešla s tenistou Radkem Štěpánkem, s nímž byla zasnoubena.

Radek Štěpánek a Martina Hingisová se baví při odpočinkové hře fotbalu.foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori