Hlavní obsah

Definitivní konec velké tenisové lásky, po Štěpánkovi řekla své „ano“ i Hingisová

PRAHA

Byli jedním z nejsledovanějších párů v tenisovém světě. Český tenista Radek Štěpánek a Švýcarska s česko-slovenskými kořeny Martina Hingisová už byli zasnoubeni a očekával se happy end v podobě svatby. Oba v letošním končícím roce své „ano“ řekli. Ale někomu jinému.

Foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Radek Štěpánek a Martina Hingisová v době, kdy se milovali.

Článek

Štěpánek s Hingisovou svůj vztah poprvé potvrdili v březnu v roce 2006. Na konci stejného roku Štěpánek požádal svou přítelkyni o roku na pražské Kampě a navlékl Švýcarce snubní prsten s velkým diamantem. Svatba byla naplánována na rok 2007. Před oltářem však společně nikdy nestáli, v srpnu se totiž rozešli.

Ještě do konce roku 2007 si rodák z Karviné našel novou družku - Nicole Vaidišovou. Tehdejší obrovský talent českého ženského tenisu letos v březnu ukončil ve dvaceti letech kariéru. V červenci se potom Vaidišová stala po obřadu v pražské katedrále svatého Víta Štěpánkovou manželkou. Na svatbě bylo přítomno hodně Štěpánkových přátel, včetně hokejisty Jaromíra Jágra.

I rodačka z Košic letos vstoupila do svazku manželského. Třicetiletá Švýcarka si v Paříži vzala o šest let mladšího francouzského parkurového jezdce Thibaulta Hutina. Na rozdíl od Štěpánkovy svatby byl obřad Hingisové skromný, zúčastnil se ho jen úzký rodinný kruh. Novomanželé se těší na líbánky, které se uskuteční na Malevidách.

Tenisová láska Štěpánka s Hingisovou tak zřejmě definitivně skončila.

Reklama