Hlavní obsah

VIDEO: Krásná tenistka Hantuchová se připravovala v Tatrách a v luxusu

Návrat do velehor si Daniela Hantuchová opravdu užila. Jedna z krásek tenisového okruhu WTA absolvovala přípravu na Štrbském plese ve vysokých Tatrách. Po téměř dvanácti letech se vrátila nabrat energii domů na Slovensko. Zahraniční tentokrát dostalo vale. Třicátá hráčka světa si užívala luxusu v pětihvězdičkovém hotelu Kempinski. Došlo i na vizážisty a odměnu u hotelového krbu.

Článek

„Je to tu krásné, cítím se tu doma, skvěle se nabiji na sezónu,“ neskrývala spokojenost rodačka z Popradu. Tedy místa, které je jen pár kilometrů od dějiště zimní přípravy.

Běhání ve sněhu, výběhy na skokanské můstky, strečink, jóga, fitko, relax. „Běhání ve sněhu je výborné, doufám, že se to projeví na mém pohybu,“ pochvalovala si tenistka přípravu ve vysokohorském prostředí ve videu, které připravil Team Slovakia jako jednu z prezentací elitních slovenských sportovců. Sport.cz vám přináší část z tohoto příspěvku.

To vše společně má být úspěšný recept na největší cíl, který má sedmadvacetiletá hráčka před sebou. „Tím je olympiáda v Londýně v roce 2012. Nic více jsem si nemohla přát, není nic krásnějšího,“ prozradila Hantuchová svůj velký cíl. Do něj má ale ještě dlouhou cestu. Zatím si užívá. Třeba: „Pohled z hotelu mi připomíná dětství.“

Spokojená přesto být může už nyní. Po dvou letech se stala nejlepší slovenskou tenistkou.

Reklama