Hlavní obsah

Já že jsem těhotná? Aneb jak Clijstersová zesměšnila bývalou hvězdu deblu

MELBOURNE

Bývalá tenisová jednička Kim Clijstersová zesměšnila bývalého nejlepšího deblistu světa Todda Woodbridge, který na Australian Open pracuje jako televizní reportér. Po vítězství ve druhém kole Belgičanka v rozhovoru s ním na dvorci na současného daviscupového kapitána Austrálie prozradila, že o ní v textové zprávě krajance Rennae Stubbsové napsal, že Clijstersová vypadá, jako by byla znovu těhotná.

Foto: Mark Humphrey, ČTK/AP

Kim Clijstersová se svou dcerou Jadou a trofejí pro vítězku US Open.

Článek

"Mimochodem," přerušila Clijstersová Woodbridgeovu otázku v interview, které slyšelo i publikum v Areně Roda Lavera a dobře se jím bavilo. "Rennae mi ukázala zprávu, kterou jsi jí o mně poslal v Sydney." Woodbridge se zeptal, co že napsal. "Že jsem těhotná," řekla Clijstersová. "Bože! To ti snad neukázala!" chytil se Australan za hlavu a smál se.

"A jsi těhotná?" reagoval Woodbridge. "Nejsem," řekla matka téměř tříleté dcery Jady a celou Woodbridgeovu zprávu odcitovala. "A především tam stálo: Vypadá opravdu podrážděně a má větší prsa," prozradila Belgičanka a prohýbala se smíchy. "Tak to je konec mé televizní kariéry. Pěkně děkuju," smál se Woodbridge, celý rudý v obličeji.

Reklama