Hlavní obsah

Serena Williamsová si chce ve Wimbledonu zazpívat s Murraym

Fanoušci ve Wimbledonu se možná v případě špatného počasí dočkají překvapivého zpestření programu. Bývalá první tenistka světa Serena Williamsová se totiž rozhodla přinutit Andyho Murrayho ke zpívání karaoke.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Serena Williamsová mluví s novináři během turnaje v Eastbourne.

Článek

Všechno odstartoval v neděli Murray na sociální síti Twitter. Po odložení finále turnaje v Londýně kvůli dešti se fanoušků zeptal, co by měli tenisté při podobných pauzách dělat. Sám poté navrhnul, že karaoke by mohla být legrace.

Andy Murray by do karaoke šel.foto: ČTK/AP/Mark Baker

Slov britského tenisty se chytila Williamsová, která si prý na turnaje vozí přenosné karaoke. "Jsem pro! Co budeš zpívat?" napsala Murraymu. Ten by si prý vybral písničku Losing my Religion od R.E.M., Williamsová zase Straight Outta Compton od NWA. "Provedeme to na Wimbledonu. Přinesu to a přinutím ho zpívat," citovala americkou tenistku agentura AP.

Nebyli by první

Pokud by Murray s Williamsovou skutečně zazpívali, nebyla by to první hudební mezihra na Wimbledonu. V roce 1996 při pauze zaviněné deštěm vystřihl improvizované vystoupení zpěvák Cliff Richard a sbor mu dělaly například tenistky Martina Navrátilová, Pam Shriverová, Gigi Fernandezová a Conchita Martinezová.

Reklama

Související témata: