Hlavní obsah

Záhlavovou-Strýcovou mrzí, že Schiavoneové sama darovala postup

LONDÝN

Barboru Záhlavovou-Strýcovou mrzí dnešní prohra v druhém kole Wimbledonu s šestou nasazenou Italkou Franceskou Schiavoneovou. Česká tenistka je přesvědčena, že si zápas prohrála sama.

Foto: Reuters

Barbora Záhlavová-Strýcová na italku Schiavoneovou ve Wimbledonu nestačila.

Článek

"Hrozně mě to mrzí," prohlásila. "Myslím, že jsem v prvním setu hrála výborně a ona neměla co hrát. Nemohu říci, že mě porazila ona. Svým způsobem jsem si to prohrála sama," dodala.

"Neudělala jsem nic moc špatně. V prvním setu jsem byla myslím lepší, ale ona víc věřila, že může vyhrát. Pak jsem nehrála tak aktivně, jak bych měla," zdůraznila Záhlavová-Strýcová.

Připomněla, že podobný průběh mělo i její utkání v prvním kole na French Open, kde těsně prohrála s pozdější vítězkou Li Na. Zalitovala také, že nehrála podle plánu už ve středu. "Štvalo mě to, byla jsem na to připravená," uvedla.

Její soupeřka se svým výkonem spokojená nebyla. "Nehrála jsem tak dobře. Ale nebylo to snadné, protože ona nehraje dva stejné míče po sobě. Tak jsem to musela také střídat, prosazovat se podáním a chodit na síť," uvedla Schiavoneová. "Nakonec jsem myslím v nejdůležitějším okamžiku hrála lépe," dodala finalistka Roland Garros.

Reklama

  Bejlek - Blinkovová dnes 19 : 45
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík