Hlavní obsah

Kvitová už trénuje na Štrbském Plese. Stehno ji stále pobolívá

ŠTRBSK0 PLESO

Wimbledonská vítězka Petra Kvitová stále ještě cítí bolest v poraněném stehenním svalu, s kterým vybojovala v All England Clubu svůj první grandslamový titul. Od středy se jednadvacetiletá česká tenistka připravuje na další část sezony na kondičním soustředění ve Vysokých Tatrách.

Foto: Pavel Karban, Právo

Petra Kvitová je po oslavách opět v tréninku. Ale zranění zlobí dál.

Článek

"Cítím se už celkem dobře, ale dost dlouho jsem nic nedělala. Noha stále ještě pobolívá. Musím na to jít opatrně, nemůžu to přehánět ani v posilovně," řekla Kvitová slovenskému listu Šport během tréninku na Štrbském Plese.

Po životním triumfu se věnovala společenským povinnostem - přijal ji prezident Václav Klaus na Pražském hradě, navštívila filmový festival v Karlových Varech a doma ve Fulneku obdržela čestné občanství. Nyní už se zase naplno věnuje sportu, i když se rozhodla vynechat nynější turnaj v rakouském Bad Gasteinu.

Místo toho vyrazila s kondičním trenérem Jozefem Ivankem už počtvrté vylepšovat kondici do Vysokých Tater. "Máme to tu vyzkoušené. Po Wimbledonu jsem odpočívala, teď potřebujeme do přípravy zařadit kondiční trénink. Dorazí ale i můj tenisový trenér David Kotyza," uvedla Kvitová.

Kouč Ivanko pro ni nachystal horské túry, ale i výběh po 200 schodech na skokanský můstek. "Bude to minimálně jednou za tohle soustředění," prohlásil trenér.

Na okruh WTA by se měla Kvitová vrátit na turnaji v Torontu, který začne 8. srpna.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články