Hlavní obsah

VIDEO: Djokovič je žena. Srbský tenista si vzal paruku a parodoval ruskou krásku

PRAHA

Další jeho tenisová srandička je skutečností. Novak Djokovič je v současnosti nejlepší na světě. To je fakt. A patrně bude také nejvtipnějším z řad bílého sportu. Před pár dny vyvedl z míry reportéra, když ho raketou cinkl do slabin. Teď si zase oblékl blonďatou paruku a parodoval tenisovou krásku Marii Šarapovovou.

Novak Djokovič paroduje Marii Šarapovovou

Článek

Nejdříve ruskou tenistku Djokovič předváděl na kurtu, kde napodoboval její ladné pohyby. V podobném stylu pokračoval i při smyšleném rozhovoru. To vše jako kopie na reklamu rakety Head, kterou předtím stvořila Šarapovová. Djokovič se nakrucoval, házel grimasu za grimasou, hrál si s vlasy. Show si prostě užíval.

„Já jsem Maria Šarapovová a raketa je součástí mé osobnosti. S ní se cítím na kurtu krásná, prostě žena,“ imitoval tenista Rusku.

„Blahopřeji ti, dnes jsi vyhrál ty. Jen jsem trochu zklamaná, ještě je potřeba zapracovat na řeči těla,“ odpověděla mu Šarapovová.

Srb má ale možná na pár dní po legráckách. Ve finále turnaje v Cincinnati mu do smíchu nebylo, zápas nedohrál pro zranění ramene. „Je normální, že se od začátku roku projevila únava. Věřím, že do začátku US Open budu v pořádku,“ nechal se slyšet Djokovič, který má v tomto roce zápasovou bilanci 57:2.

Reklama

Související témata: