Hlavní obsah

VIDEO: Exhibice se vším všudy! Ramínko nevydrželo, vnady Venus Williamsové málem vyklouzly

vap, bumSport.cz

To byla exhibice! Ve městě módy se Venus Williamsové stala úsměvná příhoda. Vyznavačka mnohdy extravagantních úborů na kurt při exhibici v Miláně vyrazila s titěrnými ramínky, která nevydržela. Úsilí při jednom z úderů a nápor vnad byly silnější. Model, který sama navrhovala, měl zkrátka nižší únosnost.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Venus Williamsová (vpravo) a Flavia Pennettaová se dobře baví při exhibici v Miláně

Článek

Italská média píší, že americká tenistka napodobila Janet Jacksonovou, jíž se podobná nehoda kdysi na veřejnosti také přihodila. Ale na nějaké velké odhalení intimních míst nakonec nedošlo.

Jiné by to možná bylo v případě její sestry Sereny, která při exhibici též hrála, ale při svých ještě bujnějších vnadách k tak odvážným modelům raději nesahá.

Publikum se při představení s nečekanou mezihrou bavilo, soupeřka Flavia Pennettaová taktéž. A za neplánované čekání dostala od Venus odměnu - popcorn. Williamsová před tím vše záhy zjistila, poprsí raději preventivně skryla a mířila do šatny. Odtud protřelá matadorka módní i tenisové scény přišla v šatičkách, které vydržely mnohem víc. Hned je ale také rukama raději otestovala.

Reklama

Související témata: