Hlavní obsah

Berdych bude hrát s Andersonem na třetím největším kurtu

Český tenista Tomáš Berdych odehraje páteční zápas třetího kola Australian Open proti Kevinu Andersonovi z JAR na kurtu pojmenovaném po Margaret Courtové. Na třetím největším dvorci Melbourne Parku absolvoval sedmý nasazený Berdych už své první utkání. Zápas s Andersonem přijde na řadu až jako třetí v pořadí.

Foto: Rick Rycroft, ČTK/AP

Tomáš Berdych na letošním Australian Open

Článek

O postup do osmifinále bude v noci na pátek bojovat také Iveta Benešová, jež bude v 1:00 SEČ otevírat program kurtu číslo dvě duelem proti Rusce Nině Bratčikovové. Berdych by mohl nastoupit ke svému zápasu někdy kolem páté hodiny ráno. Australian Open vysílá přímým přenosem stanice Eurosport.

Páteční program Australian Open (začátky v 1:00 SEČ):
Rod Laver Arena:
Nadal (2-Šp.) - Lacko (SR), Federer (3-Švýc.) - Karlovič (Chorv.), nejdříve v 9:00 Dolgopolov (13-Ukr.) - Tomic (Austr.), Li Na (5-Čína) - Medinaová (26-Šp.).
Hisense Arena:
Azarenková (3-Běl.) - Barthelová (Něm.), Wozniacká (1-Dán.) - Niculescuová (31-Rum.), Isner (16-USA) - López (18-Šp.), nejdříve v 9:00 Clijstersová (11-Belg.) - Hantuchová (20-SR), Del Potro (11-Arg.) - Lu Jen-hsun (Tchaj-wan).
Margaret Court Arena:
Bolelli, Fognini (It.) - Paes, Štěpánek (Indie/ČR), A. Radwaňská (8-Pol.) - Voskobojevová (Kaz.), Berdych (7-ČR) - Anderson (30-JAR), Jankovičová (13-Srb.) - McHaleová (USA).
Kurt č. 2:
Bratčikovová (Rus.) - Benešová (ČR).

Reklama