Hlavní obsah

Tenisová kráska Maria Šarapovová chystá v listopadu svatbu

MOSKVA

Dvojka světového tenisu, ruská kráska Maria Šarapovová (24), se brzy bude loučit se svobodou. Se svým snoubencem, slovinským basketbalistou Sašou Vujačićem (27), se totiž rozhodli, že se letos vezmou. Zprávu přinesl ruský server EG.ru.

Foto: Carlo Allegri , Reuters

Tenistka Maria Šarapovová se v pondělí objevila v New Yorku na přehlídce jarní kolekce módy Marc Jacobs Fall.

Článek

Termín svatby nebylo lehké vybrat - oba vrcholoví sportovci mají velmi nabitý program a soukromí musí často ustupovat zápasům, turnajům a různým šampionátům. Volba nakonec padla na letošní 10. listopad, tedy na magické datum, které lze také zapsat ve formě 10. 11. 12.

Snoubenci ale nebrali ohled jen na symboliku čísel, samotné vybírání termínu obřadu se nejvíce podobalo obchodnímu jednání. V Istanbulu, kde Saša hraje za tým Anadolu Efes, se sešli manažeři sportovců, jejich příbuzní a zástupci sponzorů. Schůzka proběhla ve vile, kterou basketbalista pronajal, doplnil server.

Zajímavé na tom je, že ze všech deseti přítomných lidí zastupoval ženicha pouze jeho agent. Ten navrhoval uspořádat obřad v polovině května. To ale neprošlo, protože by svatba ohrozila účast Máši na turnaji Roland Garros.

Ženich prý nakonec musel ustoupit a přijmout podmínky Mariina týmu, který žádal termín po konci tenisové sezóny. A tak se Saša zřejmě bude muset omluvit z několika zápasů turecké ligy, která bude v tu dobu v plném proudu. V tu dobu už ale Saša možná bude hrát v NBA za tým New Jersey Nets, který patří ruskému miliardáři a prezidentskému kandidátovi Michailu Prochorovovi a kam se Vujačić podle informací serveru chystá přestoupit.

Reklama