Hlavní obsah

Hewitt a Clijstersová se budou brát

SYDNEY

Dvě superhvězdy tenisového světa Lleyton Hewitt a Kim Clijstersová uzavřou co nevidět sňatek. Australan Hewitt svou belgickou přítelkyni požádal o ruku v Sydney, kde společně tráví vánoční svátky. Datum svatby slavného páru, který je oficiálně zasnouben od poloviny roku 2000, ještě není pevně stanoveno.

Foto: internet

Lleyton Hewitt a Kim Clijstersová

Článek

Oba nalomil k důležitému životnímu rozhodnutí společně strávený čas v Sydney  "V jednom z nejúžasnějších míst na světě jsme si báječně užívali. Víc k tomu nechceme říct, "uvedl Hewitt.

Dvacetiletá Clijsterová ale přiznala, že jí Hewitt učinil nabídku k sňatku. "Lleyton mě trochu překvapil, ale v tuto chvíli snad ani nemohu být šťastnější. Vždy si velmi nechává záležet na detailech, ale myslím, že to tentokrát z jeho strany nebylo unáhlené rozhodnutí," prozradila.

"Pozval mne na snídani na jachtě a zničehonic najednou vytáhl prsten a náušnice. Byl to můj nekrásnější vánoční dárek v životě a jsem nesmírně šťastná," dodala Clijstersová, podle které se ještě nerozhodli pro  konkrétní den svatby.

Reklama