Hlavní obsah

Agassi znovu myslí na čtyřhru se Steffi

MELBOURNE

Agassi s Grafovou na jedné straně dvorce. Takovou představou se opájel tenisový svět loni. Hvězdný manželský pár měl podle sázky, již Andre vyhrál, když triumfoval na Australian Open, zkusit štěstí ve smíšené čtyřhře na pařížském grandslamu. Ale nestalo se tak, Steffi byla totiž těhotná. Nyní ovšem americký tenista myšlenku znovu oprášil.

Foto: Novinky s použitím Australian Open

Andre a Steffi - zkusí to spolu i na grandslamu?

Článek

Kdy by se tak mohlo stát? Možná za rok právě na Australian Open. "Steffi nám pořád něco dluží. Vyhrál jsem sázku, ale v Paříži to nemělo smysl kvůli těhotenství. Tak proč ne tady," ptal se řečnicky Agassi v Melbourne. Nechtěl však nic slibovat, protože o tom s manželkou ještě nemluvil.

"Nemohu se zaručit," poznamenal Agassi s tím, že se bojí, aby pak neměl tichou domácnost. Steffi se s ním prý sice nehádá, ale hodně napoví její výraz. "Umí říct víc tím, jak se tváří. Skvělá vlastnost. Kdybych ji tak uměl napodobit na kurtu," smál se americký tenista.

Třiatřicetiletý Agassi se s o rok starší Grafovou vzali v říjnu 2001. Ještě v tomtéž měsíci se jim narodil syn Jaden Gil a loni, rovněž v říjnu, přišla na svět dcera Jaz.

Grafová získala v kariéře 22 grandslamových titulů ve dvouhře. Smíšenou čtyřhru hrála například v roce 1999 ve Wimbledonu, kde s Johnem McEnroem postoupili do semifinále.

Reklama